Schrijf nu in!

! Indien u leerkacht en/of begeleider van leerlingen bent, gelieve deze pagina te consulteren alvorens in te schrijven !

Stel uw programma samen:

A. GET IN ACTION (youngsters)
#2 Boeiende workshops helpen jongeren bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt (stages, jobs en studentenjobs) en in de ondernemerswereld.
#3 Tijdens de speeddates krijgen jongeren de kans om vragen te stellen aan bedrijfsleiders en human resources managers (uit zowel bedrijfswereld, overheden als ook non-profit organisaties). Bekijk hier de gevarieerde lijst van deelnemers aan de speeddates. 

B. GET INSPIRED (youngsters & business community)
12:00 Free networking lunch
#4 Tijdens de ‘debattles’ (debat + battle) zullen jongeren en politici elkaar ‘challengen’. Erna zal Fiona Mullan, de internationale HR-Director van Facebook, tijdens een unieke toespraak toelichten hoe Facebook jonge talenten helpt ontplooien.
16:00 Networking & drinks

 
Kom gratis met de trein!

Ben jij tussen 17 en 27 jaar oud? Dan biedt de NMBS, partner van het Forum, u een gratis heen- & terugticket aan. Hiervoor, hoef je enkel het vakje “ik kom met de trein” aan te vinken!

#1 Persoonlijke informatie

Verplichte velden

Facultatieve velden

Ik kom met de trein

Als je tussen 17 en 27 jaar oud bent, biedt de NMBS je een gratis heen- en terugticket aan.

Ik ben leerkracht en zal aanwezig zijn met studenten.
  • Indien u leerkracht bent, gelieve onder ‘organisatie/school’ uw school op te geven en in het vak ‘functie’ het woord ‘leerkracht’ of ‘begeleider’ te vermelden.
  • Opgelet! Elke leerling van uw klas is verplicht zich individueel in te schrijven! Let erop dat zij bij school exact dezelfde naam als u vermelden en bij de functie ‘student’ plaatsen.

#2 GET IN ACTION – Workshops for youngsters

Elke workshop duurt 30 minuten.  Boeiende workshops helpen de jongeren bij de eerste stappen op de arbeidsmarkt (stages, jobs en studentenjobs) en in de ondernemerswereld. Bekijk hier de gevarieerde lijst van thema's.

09:30 - 10:00

Meer info
Meer info
Meer info

10:10 - 10:40

Meer info
Meer info
Meer info

10:50 - 11:20

Meer info
Meer info
Meer info

11:30 - 12:00

Meer info
Meer info
Meer info

#3 GET IN ACTION – Speed dates for youngsters

Elke speeddate duurt 10 minuten. Tijdens de speeddates krijgen de jongeren de kans om vragen te stellen aan bedrijfsleiders en human resources managers (uit zowel bedrijfswereld, overheden als ook non-profit organisaties). Bekijk hier de gevarieerde lijst van deelnemers aan de speeddates. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

 

Boek een speeddate (duur 10 minuten)

#4 GET INSPIRED – Debattles, Facebook keynote & networking

13:15 - 15:45

Schrijf hier in voor de debattles en de keynote van Fiona Mullan.

Tijdens de ‘debattles’ (debat + battle) zullen jongeren en politici elkaar ‘challengen’. We hebben tal van politieke tenoren - Charles Michel, Kris Peeters, Hilde Crevits, Zuhal Demir, Alexander De Croo, Pierre-Yves Jeholet, Marie-Martine Schyns en Didier Gosuin - gevraagd om vanuit hun expertise in debat(tle) te treden met jongeren over opleiding en arbeidsmarkt.

Daarna zal Fiona Mullan, International HR Director van Facebook, tijdens een unieke toespraak toelichten hoe Facebook jonge talenten helpt ontplooien. Zij maakt erna ook tijd voor een Q&A.

Onze partners