5 vragen aan Cécile Coune, CEO Aviabel

Waarop bent u het meest trots op carrièrevlak? En daarbuiten?

Dat ik een geslaagde carrière heb kunnen combineren met een geslaagd gezinsleven. Ik wilde het allemaal, en ik heb het ook gekregen. Ik heb veel geluk gehad.

Wat is de belangrijkste les die uw professionele ervaring u heeft bijgebracht?

Succesvol zijn, dat is de combinatie van talenten/vaardigheden, geluk en hard werken. Je moet een beetje visie hebben en een zekere ambitie. Als je gemotiveerd bent, lever je goed werk. Je hebt altijd de keuze, of dat is toch waarnaar je moet streven.

Wat is uw motto?

Snel en goed.

Hoe zou u de ideale onderneming definiëren?

Een onderneming die de landsgrenzen overstijgt, met een missie waar ik achter sta, waarden die ik deel, duidelijke ambitie, diverse profielen en ‘resources’ van topkwaliteit (vaardigheden en menselijke kwaliteiten), een minimum aan hiërarchie, duidelijke/korte besluitvormingsprocedures; autonomie/empowerment en waar ik elke dag iets bijleer.  

Welke boodschap wilt u aan jongeren meegeven?

Probeer je te ‘amuseren’ in je werk (vind een motiverende job die bij je past), onderschat nooit de professionele waarden, geloof in jezelf, wees gezond ambitieus, laat je niet doen, school je bij en blijf dat ook doen, ga onderweg op zoek naar ‘mentors’ en ‘sponsors’. En aan jonge vrouwen: stop nooit met werken, financiële onafhankelijkheid is een doel op zich.   

Schrijf u vanaf nu in voor Young Talent in Action http://www.youngtalentinaction.be/nl/registration

Andere artikels

Opmerkingen

Identificeer u om opmerkingen te maken, of maak anoniem opmerkingen.

Onze partners