Young Talent in Action Forum 02.10.17! Get inspired door Fiona Mullan! 

Ontdek het programma!

Ontdek de CEO’s en HR Managers die aan de speeddates deelnemen en kies wie jij wil ontmoeten!

Klik hier

Stel nu je persoonlijke programma samen! 

Kies je speeddate en workshop en schrijf je in voor de uitdagende namiddagsessie 'Get Inspired': jongeren dagen politici uit voor een debattle in een echte boksring & Fiona Mullan, international HR Director van Facebook vertelt hoe Facebook jong talent aantrekt!

De trein. Duurzaam en zonder files naar ‘Young Talent in Action’.

Ben jij tussen 17 en 27 jaar? Als partner van Young Talent In Action, brengt de NMBS je gratis heen en terug met de trein naar het event. Zo ervaar je meteen hoe handig de trein kan zijn voor je toekomstige woon-werkverkeer.

Young Talent in Action - 2nd editon

Jongerentewerkstelling is een maatschappelijke uitdaging waarop ook ons land moet inzetten. Verschillende actoren spelen daarbij een complementaire rol: jongeren, overheid en sociale partners, ondernemingen en onderwijs. Het voorbije decennium werd de problematiek meermaals vanuit de meest uiteenlopende invalshoeken in kaart gebracht. Naar aanleiding van het Forum ‘Young Talent in Action’ in 2015 lanceerde het VBO al enkele (beleids)aanbevelingen.
Tijdens het Forum 'Young Talent in Action - 2nd edition' op maandag 2 oktober 2017 bouwen we hierop voort en focussen we op concrete initiatieven die veel energie en middelen investeren in het begeleiden van jongeren naar een (eerste) job, en zoeken we naar vruchtbare raakvlakken tussen de verschillende domeinen en niveaus zodat ze elkaar kunnen versterken en verbeteren. ‘Young Talent in Action - 2nd editon’ wil de inzet, de ideeën en het uitgebreide aanbod van zoveel mogelijk actoren valoriseren. Door vraag en aanbod en alles daartussen samen te brengen, door initiatieven zichtbaarder te maken, door te inspireren en door nog meer bruggen te slaan.

 

Word Young Talent in Action Ambassador!

 

 

 

Neem deel aan de keynote van Fiona Mullan!

Waarom raakt uw vacature maar niet ingevuld?

Fiona Mullan, International HR Director van Facebook, zal deze vraag beantwoorden tijdens haar keynote om de tweede editie van YTIA Forum te sluiten.

 

Lees meer

Schrijf je in!

Ontmoet boegbeelden van de bedrijfswereld en vraag hun advies tijdens tal van workshops en speeddatingsessies2 oktober 2017 in BOZAR! 

Lees meer

 

 

How to get there

Marie Martens

Wacht niet op een werkgever, neem zelf initiatief en start je eigen bedrijf! België heeft ondernemers nodig en niet meer managers!

Marie Martens
CEO Twist Consulting

Alain Bernard

Tijdens de speeddating heb ik op korte tijd enthousiaste jongeren ontmoet met interessante profielen. In die mate zelfs dat er intussen twee stageplaatsen zijn ingevuld en één kandidaat op gesprek komt. Zelf wou ik het signaal geven dat dames heel welkom zijn bij DEME. Wij houden ons naast het baggeren in toenemende mate bezig met energie, grondstoffen en milieu

Alain Bernard
CEO DEME Group

Anouk Stallaerts

I want to have impact on people's lives and become a citizen of the world in every sense.

Anouk Stallaerts
YTIA Ambassador

Arne Schaumont

Ik ben sterk begaan met jongerentewerkstelling en gepassioneerd door training en coaching. Het is mijn droom om deze in 2017 te combineren door het geven van training aan werkzoekenden in soft skills (bv. opstellen cv/motivatiebrief, voorbereiden sollicitatiegesprek,...).

Arne Schaumont
YTIA Ambassador

Sarah De Bie

Als ontwerper die net van de schoolbanken komt is het intrigerend om te zien hoe bedrijven verwachtingen hebben die we nog niet kunnen vervullen. Ik hoop dat we, via deze weg, bruggen kunnen slaan. Zodat jongeren met meer vertrouwen op de arbeidsmarkt kunnen schitteren.

Sarah De Bie
YTIA Ambassador

Hassan Al Hilou

We leven in een zeer divers land met veel potentiële kansen, waar ik gebruik van wil maken. Met mijn kennis van de Arabische taal en cultuur wil ik me graag verdiepen in de economische relaties tussen België en de Arabische landen.

Hassan Al Hilou
YTIA Ambassador

Onze partners